Om at prioritere sig selv nogle gange

Jeg har fået lidt “skæld ud” af en sød læser. Ikke sådan rigtig skæld ud, men hun var ret utilfreds med at jeg ikke skriver mere om hvad jeg bruger til mig selv. Tøj, sko make up osv. Efter mit Junarose indlæg havde hun fået store forventninger til at der ville komme meget mere i den retning også.

Og ja det er jeg ikke særlig god til at huske. For bloggen afspejler rigtig meget hvordan jeg faktisk prioritere til hverdag. Og der er jeg ikke særlig god til at prioritere mig selv særlig højt. Ikke fordi jeg ikke vil. Jeg har en kilometer lang ønskeseddel med forskellige ting jeg virkelig godt kunne tænke mig. Nogle er ret dyre og andre er egentlig bare småting. Ting som de fleste kvinder bare går ud og køber fordi de er en del af kvinders hverdag. Selv de små ting bliver prioriteret væk, fordi så er der lige en dreng der trænger til nye strømper eller et par gummistøvler der skal udskiftes. Eller også har jeg lyst til at forkæle drengene med en lille ting, hvor jeg måske i stedet burde prioritere mig selv og det jeg egentlig gik og manglede. Det skal ikke læses som piv eller brok fra min side.. Det er bare sådan tingene er for mig 🙂


De dyre ting er jo noget der skal spares sammen til. Sådan er det jo for de fleste mennesker. Alligevel når pengene så endelig er der, så bliver de igen brugt til de børn der. For så er der en fødselsdagsgave eller julegave der bliver købt. Og vores børn får forholdsvis dyre gaver synes jeg. Netop fordi vi gerne vil give dem noget vi normalt ikke har råd til på deres fødselsdag. Jeg synes vi gør ret meget ud af den dag. Vi gør det fordi vi nyder det og rigtig gerne vil. Ikke fordi vores børn forventer det. Kald mig bare curling. Vi er en familie der ikke har vanvittig mange penge i vores rådighedsbeløb. Så hver en krone bliver altid vendt. Men når det så er sagt så mangler vi heller ikke noget. Vi har det godt trods lav økonomi. Man får det jo til at fungere på den ene eller anden måde alligevel.

Nå men tilbage til det som det egentlig skulle handle om

Det blev en ret lang intro, men det jeg egentlig ville med dette her indlæg var at vise nogle enkelte beautyting som jeg har svært ved at undvære. De hverken matcher eller er sponsoreret af noget fancy, men det er de ting som jeg ikke må løbe tør for, uden at straks købe en ny. Ironisk nok er jeg så lige løbet tør for to af mine musthave ting. Sådan er det når det bliver et spontant blogindlæg 🙂


Raunsborg er en fantastisk serie af produkter som virkelig kan overraske. Især deres håndcreme og natcreme må du ikke snyde dig selv for at prøve. De er virkelig effektive. Natcremen er jeg så lige løbet tør for og det samme med håndcremen. Men dagcremen som er her på billedet er også en af mine musthave. Jeg har næsten hele raunsborgserien, men de tre nævnte er dem jeg slet ikke kan undvære.

Naobay håndcremen fik jeg i denne måneds goodiebox. Den kom som kaldet da jeg var løbet tør for min tidligere håndcreme. Den er ikke lige så god som Raunsborg, men den er er fint alternativ indtil jeg får købt en ny.

The Bodyshop Instablur er et super godt produkt. Hvis du har tendens til at have lidt steder der er lidt ekstra shiny, så lægger den en slags filter der giver instagrams filtre mega baghjul. Din hud bliver blød og mat. Nogle bruger den i hele ansigtet, jeg bruger den kun enkelte steder efter behov.

Tresemmé Perfectly (UN)done giver flotte bølger i håret og er i det hele taget perfekt til at style håret med. Som bonus bliver håret hverken stift eller fedtet af den..

Garnier micellar Cleansing water er min nyeste afhængighed. Den renser huden og er desuden den bedste make up fjerner jeg har prøvet.

Sidst men ikke mindst og nok min største afhængighed er Goodiebox. Et fantastisk koncept hvor du hver måned får en lille kasse fyldt med forskellige beautyprodukter. Når man er semiblank som jeg på hele den der make up verden, så er Goodiebox fantastisk fordi der hver gang kommer noget nyt som jeg aldrig selv ville have købt, men som jeg alligevel ender med at blive virkelig glad for. Goodiebox var desuden første led i mit lille projekt med at prioritere mig selv lidt mere og komme lidt væk fra leverpostejslooket. Det går langsomt, men stille og roligt i den rigtige retning synes jeg. Mere om det en anden dag 🙂

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar