Olivers drengeværelse

Måske kiggede du med da jeg viste gamle billeder frem fra før min blogtid. Jeg fandt naturligvis også Olivers gamle drengeværelse frem. Modsat Elias (som du kan læse om lige her), så havde Oliver sit eget værelse. Det var ikke stort, men det var passende til hans alder.

Jeg var så småt begyndt at få øjnene op for Ferm living, som stadig pryder deres nye værelse, men ellers var det primært pirat temaet fra SIA jeg samlede på til ham. Selvom det er med delte meninger (alle sammen mine egne meninger) har jeg valgt at sætte alt deres SIA ting til salg. Interesseret, så kig med i bunden af dette indlæg.

Over sengen hænger en mdfplade som er blevet tapetseret og derefter pyntet med billeder af familien. Oliver var 2-3 år da han havde dette værelse og brugte meget tid hver aften på at sige godnat til hele familien.

IMG_1357

“Dukkehuset” er fra Ferm Living og bliver stadig i dag brugt til deres playmobil figurer.

IMG_1361

IMG_1362IMG_1363

Kommoden er fra Ikea og er mit første ikeahack, den er tapetseret med mit (tydeligvis) ynglingstapet fra Ferm Living. Lampen er også fra Ikea og Lynet Mcqueenbilen er en cd af

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website