Oliver går på udsalg

Oliver er begyndt at gå op i hvordan hans tøj ser ud. Og det er ikke altid han er enig med mig i hvad der er sejt. En kort tur i H&M efter nye indendørssko som kan bruges til idræt i skolen/ hiphop om mandagen/ badminton om tirsdagen, blev til en noget længere tur. For der skulle lige kigges grundigt igennem samtlige stativer med tøj. Og selvom jeg mindede ham om at vi ikke skulle købe andet, så sagde han blot ‘nej nej, men der sker jo ikke noget ved lige at kigge mor’. Hvor mon han har hørt den kommentar fra? (Host host) 😉

Udover de (lidt for) skinnende sko fandt han så også en t-shirt. Endte med at jeg gav mig, for herre Gud den var på udsalg til 30kr.. Han har åbenbart er skjult talent for at falde for de billigste ting til udsalget (det har han i hvert fald IKKE fra mig).

Så her er det: Den nye trend og fede farve hvis man spørger Oliver. Da jeg satte dem frem til at tage et billede, må jeg indrømme at de egentlig er ret fede sammen

20140129-031327.jpg

20140129-031836.jpg

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar