Oh Those rainy days

Dette blogindlæg indeholder reklamelinks. Du kan læse mere om hvad reklamelinks indebære på min blog, ved at klikke her.

Efteråret er officielt startet og det er altså stadig én afmine ynglingsårstider. Jeg elsker tiden hvor bladende skifter farve på træerne, hvor de levende lys så småt sniger sig frem i indretningen og hvor vi som familie kommer hinanden lidt mere ved og bliver bedre til at hive brætspillende frem. Jeg elsker det.

Men det er også årstiden hvor regnvejret plejer at give den ekstra gas. Det synes jeg faktisk er mindst lige så hyggeligt. I skrivende stund står regnen ned i store strømme og tordenvejret brager der ud af. Men min garderobe trænger i den grad til en opdatering, hvis jeg skal med drengene ud at hoppe i vandpytter og selvfølgelig skal jeg det ;). Normalt er efterår og vinter en tid hvor man bør pifte tøjet lidt op, så det ikke bliver alt for mørkt og trist. Men altså jeg har valgt de sikre farver som jeg er mest til. Alle 3 produkter kan sagtens købes i farver med lidt mere spræl, hvis I synes jeg er en smule for dyster 🙂

I sommers var jeg super heldig at finde et par Ilse Jacobsen Gummistøvler til 50% rabat. Jeg har allerede et par af hendes gummi støvler. Men det er den lange model og de er vildt varme at have på en hel dag. De er gode til en efterårstur på stranden eller i skoven. Men ikke hvis man bare skal ud at handle, hente børn eller hvis man skal have gummistøvler på en hel dag. Derfor ønskede jeg mig et par ekstra i den helt korte model. Og jeg elsker dem. Der er altså intet overvurderet over hendes gummistøvler. De er dyre, men man får virkelig også kvalitet for prisen. Jeg bruger dem også om vinteren som vinterstøvler. Og jeg synes ikke man glider på glatte veje, som man ofte gør med andre gummistøvler. De holder fint varme og super gode hvis man leger i sne med ungerne. Du finder gummistøvlerne lige her (reklamelink).

Som Regntøj har jeg kigget meget forskelligt igennem. Jeg duer ikke til regnjakker. Jeg ved bare at jeg vil ende med aldrig at huske den. Så derfor er et regnslag meget optimalt for mig. Det er nemt at have i tasken og pakke væk igen, når man ikke længere ønsker at bruge det. Passer meget bedre til mig. Jeg har forelsket mig i to. Mest af alt denne her fra Day Birger et Mikkelsen. Det fåes helt op til str XXL (wuhuu), men jeg tror desværre at det er en gammel model, for jeg kan ikke finde den nogle steder online, bortset fra nogle ret skeptiske hjemmesider. Men for pokker den er lækker. Hvis en af jer kender et godt tip til hvor den kan købes (sikkert), så sig endelig til.

Til gengæld har jeg også fundet et virkelig lækkert regnslag fra Fjallraven som jeg virkelig også ønsker mig. Det fåes også i andre flotte farver, hvis man synes sort er lidt for dyster. Du kan købe det lige her.

Egentlig er jeg ikke til paraplyer. Jeg kan faktisk bedst lide at mærke regnen i ansigtet. Det lyder lidt underligt når man sådan “siger” det højt. Men ja sådan er jeg. Alligevel synes jeg at de forskellige paraplyer fra Day et Birger Mikkelsen er så fine. Især denne her som matcher min pung, taske og mine make up tasker. Så altså, mon ikke jeg kan finde en undskyldning for at bruge en paraply alligevel. Når det nu skal være, så kan jeg godt lide det er den lille model som passer lige ned i tasken. Der er ikke noget værre end når man ender med at slæbe rundt på en paraply hele dagen og så kommer der ikke en dråbe.

Så nu kan regnen bare komme an.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


This entry was posted in Blandet.

Skriv et svar