Ønsker til dreng på 8 år

image

Om ca 5 uger fylder Oliver 8 år.. Han er som altid en dreng med masser af ønsker til hans fødselsdag.. Især LEGO dominere som altid ønskelisten.. Han er i den grad en ægte LEGO dreng.. Og det er stadig superhelte der er the shit..

Men man kan også så småt mærke at der er andre ting der begynder at interessere ham. At han så småt er på vej i tweenfasen. Billedet øverst er hans første ønskeseddel..Han har lavet lidt ændringer efterfølgende, men det meste er det samme, hvis I ellers kan læse hans børnestavning. 🙂

F.eks. ønsker han sig penge.. Med det grundlag at så kan han selv spare sammen til de dyrere ønsker han har… Hvilket jeg selvfølgelig synes er helt fint.. Men kan også næsten ane at der sikkert ikke går mange år, før penge er det eneste ønske han har..

Ønskeskyen

Kender du til Ønskeskyen, som er en nyhed fra PostDanmark? Det er altså vildt smart og nemt at samle ønsker ind til hele familien. Jeg er allerede storbruger af appen, både til mig selv og til ungerne. Det er smart.. Se et forslag til hvordan det fungere lige her.

Anette har skrevet meget mere om det på Babybusiness (hvor hun også kører en konkurrence i samme forbindelse). Så hvis du ikke allerede kender til konceptet så vil jeg anbefale en tur på hendes blog.

Lego himlen

Trods hans kæmpe samling LEGO, så er der stadig masser af ønsker fra Oliver. Batman og andre diverse superhelte er det tema han samler mest på. Men i denne ønskeseddel har han også skrevet temaer som Lego Movie, Simpsons og Minecraft. Har du en legosamler hjemme hos dig, så kan du finde et rigtig godt udvalg lige her.

image

Computerspil

Oliver plejer ellers at have en masse ønsker til playstation eller hans Nintendo. Men i år er det faktisk kun et enkelt spil og så en masse Infinityfigurer der er på listen.. Du kan finde både spil og figurer lige her.

image

Bøger

Villads fra Valby er en serie børnebøger som jeg mener burde stå på et hvert børneværelse. De er fantastiske.. Vi mangler stadig disse tre og de er et musthave.. De gamle bøger bliver læst  igen og igen. Antboy er forholdsvis ny for os herhjemme. Oliver har de første to bøger i serien. Der er seks i alt og indtil videre kan jeg kun anbefale dem, til tween alderen. Oliver kan ikke læse dem selv helt endnu. Men har du en superhelteglad dreng i alderen 7 til 12 år, så vil jeg helt sikkert mene det vil være et godt ønske til ham. Du kan finde alle 4 bøger lige her.

image

Spil, film og musik

Hvis vi bliver ved Antboy lidt endnu, så er der selvfølgelig også de to film. Oliver har allerede den ene, så han ønsker sig selvfølgelig kun nr 2. Kender du ikke filmene, så er de på dansk og super spændene. Passer ligesom bøgerne godt til tweenalderen.

Der udover ønsker Oliver sig et skakspil i træ, stratego, en film med Hot Wheels og en cd med Topgunn. Også her er kan jeg mærke tweenperioden komme tættere på. Hvad blev der lige af Ramasjang og Disney? Nu handler musikken om kæmpe røve og lækre damer der kan finde ud af at svinge med dem.

Brætspil finder du her og film og cd finder du her.

image

 

Til sidst er en mere blandet landhandel. Her er alt fra dillerlampe til basketnet.

Billederne er fra Min streg og jeg synes de er så skønne.. Findes en masse andre versioner også, men Oliver synes Olsen-banden er de sejeste.. De vinder endda over batman som hun også har, det er store ord fra en superhelte -geek som Oliver.

Fodboldstøvler mangler han, da han har taget et kæmpe spring i skostørrelse. Og Beyblade er generelt bare hittet lige nu..

image

 

Indeholder affilliatelinks

 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar