Ønsker til dreng på 6 år

I sidste måned fyldte Elias 6 år og i traditionens tro, deler jeg selvfølgelig hans ønskeseddel med jer. Det bliver præcis som det plejer en række halvkaotiske collager, for han ønskede sig selvfølgelig det halve af legetøjsbutikkerne. Jeg kan huske hvordan jeg i starten, altid skrev at det var svært at finde ønsker til ham. Den fase er vi åbenbart kommet langt væk fra. For der mangler bestemt ingen ønsker i år. 🙂

Elias ønsker sig to bluser. De er begge fra Molo. Den ene ønsker han sig fordi der er “Star Wars” svær på og den anden fordi der er en girafbil på 🙂 du kan købe begge lige her.

Han har desuden en kærlighed til flere af de klassiske eventyr. Fyrtøjet har været favoritten i et års tid snart. Så de her babushkadukker er højt på hans ønskeliste. Kan købes her. 
Han ønsker sig stadig de samme ting fra playmobil som han gjorde til jul. De kan købes lige her.
Til hans samling af Disney infinity figurer ønsker han sig alle dem fra Inderst inde og drengen fra den nyeste pixarfilm. De kan købes lige her.

Bøger kan vi aldrig få nok af herhjemme. Elias ønsker sig Hr. Skæg med matematik og næsten samtlige troldelivbøgerne, med undtagelse af dem han har i forvejen. De er super søde de historier. Find dem her og hr skæg lige her.

Han er desuden den største briotog-fan (han er en tognørd) som jeg kender. På trods af hans enorme samling, sniger der sig altid lidt nyt ind på ønskesedlen. Køb det lige her.

Bogstaverne er nogle magneter til f.eks. Køleskabet. Vi har 5 bogstaver hængene på køleskabet med hans navn og han bruger meget tid på at forme dem til nye ord. Jeg spår derfor at han vil bruge endnu mere tid når han får en æske fra Djeco med 83 bogstaver. Den eneste ulempe er at der ikke er Æ, Ø og Å med i pakken.

Magformers er nyt på Elias liste. De har noget lignende i hans børnehave og det er noget af det mest geniale legetøj. Jo mere man har af de forskellige pakker jo bedre. De bliver brugt i så mange forskellige lege i hans børnehave. Alt lige fra huse til geometriske kunstværker. De kan købes her.

Bobles og børnestolen fra Kartell er også stadig på hans ønskeliste, ligesom de var til jul. Selvom han gjorde et ihærdigt forsøg på at overbevise julemanden om at stolen var hans højeste ønske så fik han den ikke (onde onde forældre). Den kan købes her og bobles kan findes lige her.

Sengetøjet med astraunaut er fra SNURK og simpelthen så fint synes jeg. Grunden til at Elias ønsker sig det, er fordi det ligner man er klædt ud som astraunaut når man sover. Det er dog også i den noget dyrere ende synes jeg. Men fint er det.

Samlingen af legemad er også ved at være godt fyldt synes jeg. Elias mener dog stadig at han mangler en kagemand og enkelte småting i samlingen.

Til sidst er der lego mekka. Lidt Duplo ting, de nyeste frostæsker blandt andet. Men drengen fra Lego elves er Elias også ret vild med. Og så er der, for nok første gang sneget sig noget lego City med i hans ønsker. Denne her side har altid Lego til gode billige penge. Også de nye æsker.

Siden indeholder Affiliate links.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar