Ønsker til dreng på 5 år

Elias fylder 5 år lige om lidt. Til forskel fra sin storebror, så har Elias ikke rigtig nogle ønsker. Så det har været lidt en udfordring at lave ønskeseddel med ham. Jo man kunne nemt ligge ønsker i munden på ham, men synes heller ikke han bare skal ønske sig noget bare for at ønske sig noget… Det er næsten et luksus problem, at han fik så meget fra hans ønskeseddel i julegave, så der blev ryddet godt ud i den. Lidt har vi dog fundet frem til at han ikke kan leve uden. 🙂 og efter hånden kom der mere og mere på. Elias har valgt at årets fødselsdagstema skal være Frost. Han bliver fejret over flere gange, så følg med i slutningen af februar, så skal jeg nok komme med masser af tips til en drenget frostfødselsdag. Selvom ønskesedlen herunder er lavet ud fra min søns ønsker, så vil jeg mene at en pige sikkert lige så godt kunne have samme ønsker.. Tager jeg helt fejl må i pigemødre lige rette mig i kommentarfeltet 🙂 Men Elias ønsker er i hvert fald knap så drenget som hans storebrors ønsker ofte er.

Musik:

Mgp 2015 og Ramasjang hits 3. Kan købes lige her

image image

 

Bøger:

Elias har ønsket sig nogle gode bøger synes jeg  blandet andet de to nyeste i Villads fra Valby serien som drengene mangler. Og en MGP bog, som vi godt  ikke har læst, men titlen passer perfekt til Elias.

image

Film:

Der er ikke så mange film på Elias ønsker. En enkel var heldig og komme med på listen. Det er selvfølgelig Dusty. Den kan købes lige her.

image

Ferm Living legetelt, kan købes lige her.

image

Ligesom til jul, ønsker Elias sig dette tallerkensæt. Han er vild med især soldaterne og aben. Køb det lige her.

image

Bobles:

Selvom Elias samling af Bobles så småt er ved at være stor, så er det bare sådan noget man altid kan bruge lidt ekstra af.

image

A5 plakat med Egon og Olsen-banden, som er herfra.

image

Tilbehør til Briotog.

Han mangler overhovedet ikke noget til hans elskede togbane. Hvis altså jeg havde noget at skulle have sagt. Det skulle måske lige være mere plads 🙂 I følge ham selv mangler han stadig masser. Som jeg dog fik ham til at begrænse ned til nogle enkelte ting.

imageimage

Playmobil

Hvor Oliver primært er en LEGO dreng, så er Elias mere en Playmobil dreng. Det er især de mere hverdagsting fra Playmobil der falder i hans smag. Han ønsker sig især rigtig meget børnehaven, som han har snakket om lige siden vi var til et blogevent hos playmobil. Men også den tilhørende vuggestue er noget han har gjort tydelig at det skulle på ønskesedlen. Udover billederne så ønsker han sig det seje Tivoli, diskoteket (som jeg tror desværre er udgået) og en stor swimmingpool med vippe, som han også forelskede sig i til blogeventet.image

image

Lego

En enkelt Legoæske har alligevel sneget sig frem på hans ønskeseddel. Nemlig Elsas slot. Og det er da også sejt. Jeg har sikret mig flere gange at han ikke synes det er for tøset, vist ham at æsken er lyserød osv. Mere for at han ikke skal blive skuffet hvis han får en piget Legoæske i gave. Men som altid, så siger Elias at det gør ikke noget og frost er ikke kun for piger. Og så skal han selvfølgelig også have lov til at få den på sin ønskeseddel. 🙂

image

Puslespil:

ligesom til jul ønsker Elias sig de klassiske lag puslespil, som nogle af os måske husker tilbage i børnehaven. Skal de hjem på børneværelset hos jer, så kan de købes lige her.

imageimage

Til sidst ønsker  Elias sig Disney infinity figurer.. Lige med undtagelse ad Anders and som han allerede har og Jasmin som han synes var for tøset. 🙂

image

Indeholder affiliate

 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar