Økodag 2014, Kom og se køerne danse

I morgen er der Økodag i hele landet. Vi besøgte sidste år én af gårdene og det var et kæmpe hit. En fantastisk dag hvor børnene kommer helt tæt på dyrende og oplever bondegårdslivet på den fede måde. De forskellige gårde har åbent fra kl. 10-14 og kl. 12 lukkes køerne ud. Det er helt klart højdepunktet. Mine drenge er også meget imponeret over de fantastiske store traktorer og maskiner. Jeg er sikker på de ikke er alene om det.   2012_OEKODAG_NY_050

Det er nemt og lige til at finde en gård nær dig. Alt du skal gøre er at klikke lige her. Det er gratis for alle og super populært. Skal I afsted?

2012_OEKODAG_NY_003

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar