Nytårsforsæt 2014

De der nytårsforsæt. De er egentlig ikke nogle som jeg plejer at gå så meget op i. Jeg vil selvfølgelig gerne tabe mig, men det er jeg allerede igang med og har indtil nu tabt 11 kg. Så jeg har valgt at i år laver jeg en lidt anderledes liste. Faktisk en slags to do liste. Den har kun to punkter. Men som til gengæld har et hav af skjulte underpunkter bag sig.

20140113-153606.jpg

Bestille fotobøger
Kender du det også? Computeren bugner med digitale billeder af ungerne. Og de kommer ligesom aldrig videre. Jeg har billeder liggende helt tilbage fra før jeg fik børn som aldrig er blevet fremkaldt. Så 2014 skal være året hvor jeg i det mindste er kommet igang med de mange billeder og få bestilt nogle bøger.

20140113-155026.jpg

Færdiggøre indretningsprojekt
Jeg er så småt igang med at skifte møbler andre grimme ting ud herhjemme. Jeg er træt af at vores hjem stadig ligner et “begynderhjem”. Så Til jul ønskede vi os kun gavekort til ikea. Hvilket var fantastisk at kunne gå ud og købe ting som vi normalt ville have svært ved at finde råd til. For at det ikke skal blive impulskøb, har jeg nøje udvalgt hvilke ting der skal spares sammen til. Jeg har fundet billeder af tingene på Google og lavet et dokument hvor tingene er opdelt i rum. Så det er nemt og overskueligt at finde rundt i. Det går stille og roligt fremad og jeg glæder mig til at poste billeder her på Bloggen, når de forskellige rum bliver færdige.

Det første rum der skal gøres færdig er børneværelset. Jeg er nu kommet så langt at jeg begynder at kunne se lyset for enden af tunnelen. Det bliver så dejligt når drengenes deleværelse er helt færdigt. Mangler kun disse fine ting inden jeg kan vise jer resultatet.

20140113-162418.jpg

Hvilke nytårsforsæt har I lavet hos jer for i år??

20140113-162555.jpg

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


One comment

  1. Jannie Elm says:

    1.fortsæt.Her står hoved oprydning og sortering i alle rum højt på nytårsforsættet. gik igang allerede d. 3 jan da jeg havde børnefri i et døgn så jeg er nået rimelig langt allerede.
    2.fortsæt. Ligesom dig få lavet en masse fotobøger. Sig til hvis du finder et sted hvor de er billige

Skriv et svar