Nyheder fra Danefæ – Musthaves

Inden længe begynder de første varer at ramme hylderne med den nye kollektion. Danefæ er én af de hurtige der allerede er begyndt at sende tøj ud. Og det er som altid en kollektion fyldt med musthaves. Noget der især er værd at bemærke er det nye medlem i Vikingefamilien, nemlig Robotten. Den er så sej og jeg tror på den helt sikkert vil vække glæde hos især de lidt ældre drenge.

Jeg har samlet de musthaves du bestemt ikke må gå glip af. Og der er mange. Har endda forsøgt at begrænse mig lidt hehe… Men Danefæ er jo noget særligt i vores hjem. Især hos min ældste. Så det med at begrænse mig, gik ikke helt efter planen 🙂 Til stor fordel til dig, så enjoy 😀

Først en masse fedt tøj til baby.

baby

Jeg er stor fan af zigzag mønstret. Det skiller sig ud fra de traditionelle striber, men bevare stadig Danefæ´s charme.
Den stribede heldragt med viking er også vildt lækker. Jeg elsker farverne i den. Find det hele og meget mere i løbet af sensommeren ved at klikke her

Til de større drenge er der også masser af lækre musthaves. De faste læsere vil kunne nikke genkendende til at jeg ELSKER vilde farver. Ofte kan de forskellige børnetøjsmærker til deres AW kollektioner godt falde i fælden med dystre lidt triste vinterfarver, synes jeg. Men Danefæ formår at vise at efterår og vinter sagtens kan være smukke farver på tøjet selvom man går den mørke tid i møde. I denne kollektion er der en god blanding af lyse og mørke farver, samt de mindre vilde farver (som jeg faktisk også er vild med;). Jeg elsker dette sæt herunder og bukserne kan du nemt bruge til hvilken som helst bluse.

boys

Elsker printet herunder.. Han minder mig lidt om Kong Triton fra Den lille havfrue.

blue

Her er så den tidligere omtalte Robot- Viking. Han er for sej. Min 6 årige har allerede sat den på sin ønskeliste. Match den med de fede bukser fra Danefæ og de populære Danefæ Sneakers. Jeg er også ret vild med skovmandsskjorten. Den er i en lækker farve og ser ud til at være super behagelig. Skovmandsskjorten får ofte sit comeback, så det er altid et sikkert køb.

 

green

Denne hættetrøje er med den seje Robot. Det er svært at se på billedet, men gå evt. på bloggen via din smartphone, så kan du zoome ind 😉 Lækker er den i hvert fald.

sylvester_hoodie_heathergreyrobovik_595

Til sidst lidt af alle de ekstra lækkerier der ellers kommer. Jeg glæder mig rigtig meget til denne badekåbe kommer. Ser den ikke bare vildt lækker og blød ud? 🙂 Og undertøjet der er fyldt med alle de forskellige og velkendte vikinger. Det er vildt sejt.

accescories

 

Er du klar på at shoppe lækkert Danefæ? Så klik her og kom direkte til deres webshop. Hvad skal du helt sikkert eje til din søn?

 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar