Ny Børnebog – Hvad vil du være når du bliver stor?

Nogle af jer kan måske huske da jeg skrev om den helt særlige børnebog der hedder ´Du er helt speciel´. Hvis ikke finder du den lige her. Nu er forfatteren Katja Bøggild-Qwist kommet med endnu en bog i rækken, der handler om at være lykkelig. Hvad vil du være når du bliver stor? Du kan købe bogen lige her, lige nu på tilbud til kun 125 kr. 

Efter at have læst den første bog, havde jeg store forventninger til denne her. Som heldigvis hurtigt blev indfriet. Bogen lever op til alle mine forventninger og mere til. Særligt Elias der er en mere stille og forsigtig dreng bliver helt afslappet når jeg læser bogen for ham. Vi snakker meget om hvad der står, da der ofte kommer nogle udtryk som han ikke kender. Det giver nogle gode snakke og han kommer ofte på eksempler fra hans eget liv, når han har forstået hvad et ord betyder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bogen har præcis som den tidligere, rigtig flotte tegninger hele vejen igennem. De er spændende at kigge på og i flotte farver der passer sammen. De små fortællinger er meget rørerende og rammer både børn og voksne. Som nogen af jer måske har læst kort om før, så er jeg ramt af en meget sværd depression. Lige præcis den dag havde jeg en rigtig dårlig dag, hvor lunten var kort. Jeg ved godt det lyder lidt påtaget når jeg skriver det her. Men at sidde med mine drenge og læse de her små fortællinger højt. Det gjorde et eller andet ved mig. Jeg glemte stille og roligt hvor ondt jeg havde af mig selv, og endte med at have en rigtig god dag i stedet. Det havde jeg alligevel ikke regnet med.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

På bagsiden af bogen kan du her se de emner som bogen tager op. Nogle rigtig gode emner, som samtidig er oplagt at huske sig selv på at lære sine børn. For uanset hvor meget kærlig og støtte man ønsker at give dem til fremtiden, er der sikkert altid et emne eller to man overser i farten.

Du kan købe bogen lige her. Den er på tilbud lige fortiden til kun 125 kr.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar