Ny App – Manta og skovpiraterne

Sponsoreret

Drengene har testet en ny App, en E-bog om Manta og skovpiraterne. Jeg fristes næsten til at sige en levende E-bog. Mere om det senere. Historiens indhold er rigtig god. Det er en god drenget historie, med pirater og sjove fantasivæsner fra skovens bund. Manta skal rede sin by og sin ven, fra de onde skovpirater. Hvilket ikke altid er lige nemt når man ikke er en kriger, men blot en ganske almindelig mad-nom. I løbet af historien lykkedes det Manta at vende sin svaghed til sin styrke og finde en måde han kan bekæmpe de onde skovpirater på.  Du kan købe appen via AppStore eller googleplay og se meget mere lige her.  Du kan vinde appen lige her.

image

 

Det tekniske

Nu skal jeg ikke gøre mig alt for klog på alt sådan noget teknisk noget. Men jeg synes det er værd at nævne at tegningerne er rigtig flotte og vækker stor interesse hos begge drenge. Et stort plus er at man kan trykke på figurende på billederne, så siger de en replik (eller slår en prut). Det er med til at gøre historien mere livagtig og sjov for børnene. Lyden er spot on og stemmen er velkendt fra andre børnehistorier. Du vælger selv om der skal læses højt eller om du selv vil læse teksten. Det hele er så fint og man kan virkelig mærke at  der er brugt meget tid på at appen skal være fin og brugbar.

Historien breder sig, så både Elias på 5, synes den er spændene. Men også Oliver på 7 var opslugt af den. To drenge, der på trods af at de er søskende, har mange forskellige interesser. Manta og skovpiraterne er en historie hvor alle kan være med.

Oliver og Elias dom: ‘må vi gerne høre den én gang til?’ 😉 det tager jeg som et super godt tegn, på en app der vil blive åbnet mange gange frem over.

image

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar