Nem og næsten sund Halloween snack


Skal der deles frugt eller guf ud til i skolen til halloween, kan jeg love at de her frugtspyd er populære.

Jeg har brugt melonkugler som græskar, skumfiduser som spøgelser og kiwiefrugter til Frankenstein. Alt sammen pyntet med smeltet chokolade. Det der tager længst tid er at smelte chokoladen. Og det er så nemt at ungerne sagtens kan være med til at lave det.

Har du set de andre halloween idéer vi har lavet de andre år? Du finder dem lige her. 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

Skriv et svar