Næssi har fået sin egen App


Ja jeg ved godt det bliver en smule lokalt. Men når alle de fashion-smarte københavnerbloggere der kan have tendens til at glemme at resten af Danmark ikke bor i Kbh, kan gøre det, så kan provinsbloggeren vel også tillade sig det 🙂

Her i Næstved har vi en Maskot, han hedder Næssi og er en drage. Han er en drage fordi Næstved har facon som en drage. Se bare på Kortkartellets plakat over byen. 🙂 Jeg har før blogget lidt om Næssi lige her.


Næssi er elsket af alle byens børn. Helt fra Babystadiet og til de lidt ældre børn. Oliver har stadig hans Næssibamse fra da han helt lille.  Næssi er sjældent alene. Han har ofte det ultra seje band Ulla Abdullas Cocobongoband med sig. Dem er der måske lidt flere af jer der kender. De spiller nemlig også andre steder i landet, ligesom deres sange er at finde på Spotify.


Ny Næssi App

Som noget nyt har Næssi nu fået sin egen app til iPhone og IPad. Elias har allerede siddet og sunget med på de skønne sange og spillet vendespil. Han var rigtig glad for at se nyheden på iPad’en. Appen er ret simpel, med musik, musikvideoer, malebog osv. Men den er fin til den Målgruppe Næssi har. Og jo dit barn kan sagtens få noget ud af spillet selvom I ikke bor i Næstved. Appen er desuden gratis og den indeholder ingen tilkøb inde i selve appen. Det kan vi lide. Du kan finde appen i AppStore lige her. 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar