Når mor har depression

Jeg har lagt alle kort på bordet, fjernet billedet om den perfekte familie og fortæller ærligt om min depression. Det hele sker inde på Babybusines, så klik ind og læs med. Det er ret grænseoverskridende for mig, men jeg syntes det er vigtigt at være åben omkring det. Klik ind og læs med lige her. Og del gerne.

depressed-depression-girl-hate-head-favim-com-111281_large

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har været vidt omkring. Jeg startede som en mommyblog med fokus på drengetøj, det udvidede sig til min personlige historie med depression som I tog rigtig godt imod. Nu starter jeg forfra og ser hvor det føre mig hen. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


This entry was posted in Blandet.

Skriv et svar