Når jeg bliver stor…

Kender du én der drømmer om at blive en ægte astronaut, måske den næste Andreas Mogensen? Så vil disse seje ting lige være noget for dit barn. Her er lidt til det hele. Til kroppen, til legen, til børneværelset og til smagssansen.

  
Danefæ har flere forskellige top lækre bluser m.m., med Erik der flyver ud i rummet. || Moderliv sælger astronautisen der aldrig smelter. Den er nemlig af træ og der følger flere andre is med i købet. || Playmobil har et sejt udvalg, så dit barns playmobilfigurer kan flyve direkte ud i rummet || Min streg har lavet den fineste plakat i A5 størrelse, den pynter så fint i hjemmet, uanset om det er på børneværelset eller andre steder i boligen || Snurk sengetøj er jeg vild med. Ønsker mig dem så meget til drengene || til sidst isformen fra Kitchen4kids. Så kan du lave din egen astronautis. Som en lille bonus kommer der en astronaut frem, når isen er spist. 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar