Nålepude af Converse babysko

Måske har du allerede set det på instagram. Olivers gamle babysko der i flere år har manglet sin partner. Jeg ved ikke helt hvorfor jeg har gemt den i så mange år. Men jeg er alligevel glad for at jeg gjorde det. For den er nu blevet max cool som nålepude i mit kreahjørne, som i realiteten bare er en kommode, men anyways.

Det er ret simpelt at lave. Fyld skoen med pladevat eller lign. Dæk vattet med et lille stykke stof og skift snørebåndende ud med en fin snor. Og voila et styk Baby Converse allstars nålepude 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

  1. Lene Linea nielsen says:

    Har 5 sønner, 13 – 17 – 19 – 28 – 31. Min 17 årige er i gang med sit par sko Nr 3 siden April og der er hul ovenpå skoene ( så det går ikke altid over) . Når de skal opnå noget så charmere de sig ind på samme måde som da de var små ( sætter sig i sofaen, smiler sødt og siger mooar, også selvom de er 204 cm høje og vejer over 100 kg ☺ Ting i lommerne forsætter, har for nyligt fjernet 14 lange søm som sad fast i vaskemaskinen som min søn hvade glemt at tage op af lommen ( murerlærling). Men turen de sidste 31 år og forsætter, har været det hele værd

Skriv et svar