Musthaves til børneværelset fra Den blå giraf

Sponsoreret

Hos den blå giraf har de et kæmpe udvalg i alt lige fra børnetøj, legetøj til udstyr på børneværelset. Der er rigtig meget lækkert at vælge imellem. Og så er de desuden forhandler af både Danefæ og Little Juno som er blandt ynglingsmærkerne herhjemme.

image

1: Bamse fra Little Juno 2: Sød Garder med flag 3: Lille ølkasse 4: Happy Lights lyskæde 5: We Do Wood bord 6: We Do Wood stol 7: Sebra opbevaringskasser 8: Little Juno sengetøj 9: Bobles Elefant 10: Bobles kylling.

Her er lidt for enhver smag. Uanset om du er til vilde farver, mere nedtonet stil på børneværelset eller noget midt i mellem. Alle produkterne kan bruges på masser af kreative måde og samtidig kan de bryde det der top perfekte look. Little Juno der også laver børnetøj laver nogle virkelig fede ting. Deres Mascot bamse er simpelthen så kær og de laver udover sengetøj også babytæpper, sangerande m.m.  Og så passer det super godt ind i de nye farver fra Bobles synes jeg.

Kasserne fra Sebra har jeg længe savlet over. De er dog langt væk fra hvad mit budget ligger på. Men de har de flotteste farver og man kommer helt i forårshumør her sidst på vinteren. Personligt elsker jeg at kombinere knaldfarver som kasserne sammen med naturmaterialer. Derfor skulle det ultra populære bord of stole sæt selvfølgelig også med på listen.

Hvilken stil kører i på børneværelset hos jer? Knaldfarver, neutralt eller midt i mellem?

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar