Musthaves nyheder fra Danefæ SS14

Follow my blog with Bloglovin
Så er der snart lækre sommernyheder fra Danefæ. Mærket fylder meget i drengenes garderobe herhjemme. Og det er ikke uden grund. Jeg har kigget kollektionen igennem og fundet mit bud på de lækreste musthaves. Har forsøgt at begrænse mig lidt. Men det er svært.

SS kollektionerne er altid uanset mærke, den kollektion jeg finder flest musthaves fra. Jeg elsker pangfarver til mine drenge og det er skønt med sommertøj der stråler langt væk. I denne kollektion må jeg konkludere at det primært er striber og farverne blå/grøn der har fanget min interesse. Selvom det måske lyder lidt kedeligt, så fortvivl ikke. Danefæ formår endnu engang at lave de lækreste farvesammensætninger, så hverken striber eller de blå og grøn bliver for trivielt. Scroll ned af siden og se de lækre billeder. Og husk at holde øje lige HER for at købe dine favoritter fra den nye kollektion meget snart.

Til Baby

baby

 

Sammensæt seje sæt

Jeg er vild med disse shorts. Og med især denne grå T-shirt med den seje robo-viking på, vil det helt sikkert give lidt streetcredit i børnehaven eller skolen.

greensæt

Som sagt elsker jeg pangfarver til drengene.. Og nedestående bliver da med garanti et musthave til gutterne herhjemme. Især Oliver vil elske den grønne bluse.

neon

Lange ærmer

Er det ikke bare nogle skønne farver? Og så er jeg stor fan af det nye print med Erik i den seje gravko/bulldozer (kæresten og jeg er ikke helt enige hvad den kaldes) 🙂 Præcis denne bluse valgte Elias som hans favorit da vi var til event hos Danefæ (læs om det lige her).

longsleeves

Sort, gul og mini vikings

Synes du jeg er gået lidt for meget amok i de grønne og blå farver, så er der selvfølgelig også masser af andre lækre farver i den nye kollektion. Jeg er selv ret vild med disse styles herunder. Især undertøjet er top sejt og dejlig blødt.

gulsort

Har du fundet nogle favoritter i denne kollektion? Klik ind her hvor der løbende bliver lagt nyt på snart.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar