Molo Pre Spring 2013

Webshoppen House of kids, har netop røbet at Molo kommer ud med ny kollektion på mandag. Man kan forudbestille det allerede nu på linket i bunden. Endnu engang gør molo det rigtig godt. Her er mine musthaves denne sæson.

Hvilken dreng vil ikke elske dette print
Flotte farver som altid
Utroligt flotte farver.. Og man kan nærmest se på den hvor blød og lækker den er.. Den må min søn eje..

Du kan se det hele og forudbestille det hele lige her http://www.houseofkids.dk/pl/B%C3%B8rnet%C3%B8j-MOLO-Pre-sale_3471.aspx Hvis du er lige så vild med det som jeg er.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar