Mænd der snorker og perverse hunde

Her er lidt til natteravnene.
Hvad er værst at ligge at lytte til? En mand der snorker dig direkte op i hovedet? ELLER hunden der ligger mindst lige så tæt på dit hoved og yderst upassende bider sig selv i sjoveren. Bare fordi den kan..
Svar: når freaking begge dele sker samtidig #familieidyl #myassIMG_6813.JPG

PS. Jeg snorker mindst lige så meget, men han falder altid i søvn først, så det opdager han ikke alligevel. Også selvom han påstår andet..
Pps.. Men jeg bider altså ikke mig selv i nogen sjover, bare lige for at få det på det rene 😉

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar