Luksus inspiration i haven

Indlægget indeholder Affiliatelinks


Vi er igang med at udvide vores have. Det bliver så lækkert at få mere plads i vores lille rækkehushave. Især her til sommer. Især så både børn og hund får noget mere plads at boltre sig på. Midt i byggerod og den bagende sol der steger godt igennem i dag, har jeg været på nettet og fundet nogle musthaves som jeg virkelig gerne ville toppe vores have med, så den kunne blive ekstra hyggelig og fin. Jeg har brugt rigtig mange timer allerede på at forspirer økologiske grønsager og gøre haven fin. Er det kun mig der synes, at ærteplanten er mega undervurderet? Jeg synes den er SÅ fin og dekorativ.. Kan selvfølgelig ikke fange det ordentligt på billedet, men jeg er altså blevet fan.


Min lille pejs har desuden været tændt for første gang i år og grillen har allerede været brugt flere gange end jeg kan tælle. Det er så hyggeligt.


Vi får 3 meter længere have. Hvilket måske ikke lyder af særlig meget, men når man bare har en lille rækkehushave, så er tre meter en kæmpe forskel. Må indrømme jeg har savlet over de her ting i længere tid end vi har brugt på at udvide have, men nu vil vi rent faktisk have plads til dem, så får man endnu mere lyst til at pryde sin have med de fine top luksus ting.


Ingen planter i haven uden at have god mulighed for vanding. Hvem siger haveslangen behøver være grim og kedelig? Blomsterne er nok pænt lige glade med hvor vandet kommer fra, men her er nogle ting som virkelig er dekorative i en have og som jeg rent faktisk har lyst til at vise frem i stedet for at gemme væk i et skur. Jeg elsker at vandslangen har et håndtag der minder lidt om en taske.. Typisk mig at falde for den slags detaljer.

Mundstykke, haveslange og holder er fra cahetu.dk og vandkanden er fra urbangardencompany.dk og findes i flere farver.


Med mere plads i haven, ville jeg elske at lave et slags lounge område med de super fede stole fra Sackit. Lige præcis denne her er jeg vild med. Den er lavet i er kraftigt matriale, som kan bruges både ude og inde. Men jeg er altså ret vild med den de har lavet i læder. Den er SÅ flot. Find dem lige her. 

Drengenes sandlegetøj er lige nu i en hyndeboks i ekstremt dårlig kvalitet. Den går i stykker konstant. Så den vil jeg skifte ud med denne her bænk fra IKEA. Den er smart med kasser nedenunder, som jeg tror vil passe perfekt til deres sandlegetøj. Og så er den funktionel, modsat det skrammel af en hyndeboks vi har nu.

Havde jeg råd ville jeg desuden skifte de fleste af mine krukker ud med det smukke højbed på ben fra Urbangardencompany.dk. Jeg mener, tjek lige billedet herunder hvor fint det kan være når der er indhold i. Så vil jeg også slippe for at gå og være nervøs for at vores hund tisser op af mine planter. Lige nu står de i krukker på nogle paller. Og det fungere egentlig fint, for han tisser ikke på dem. Men det ser slet ikke så fint ud som denne her løsning. Den kan købes lige her og findes desuden også i hvid.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar