Lotte og Totte er blevet voksne – Vi tester plakat

Læser dit barn Lotte bøgerne? Herhjemme har klassikeren længe været blandt favorit bøgerne for begge mine drenge. Lotte og Totte bøgerne udkom for første gang for 35 år siden. De er blevet voksne og oplevet stadig livets små udfordringer som i de klassiske bøger.

20131031-175132.jpg

20131031-175148.jpg

Det har Eks Libris lavet en skøn plakat om, hvor de kommer med deres bud på hvordan Lottebøgerne ville se ud i dag. Vi har fået lov til at teste den og den er alle pengene værd. Den blander dagligdagens op og ned ture fyldt med humor.

lotte-plakat-A2

Som et afbræk i hvad jeg normalt ville hænge på mine vægge, så synes jeg at den fortjener en plads i vores hjem. Den er sjov, anderledes og bringer grin frem hos vores gæster.

Drengene synes nu hellere at den skal hænge på deres værelse. For selvom de måske ikke lige forstår meningen med titlerne, så synes de også det er sjovt at se på billederne og kan nemt reflektere til den Lotte de kender.

Skal Lotte hjem og bringe glæde på dine vægge? Så klik her og læs mere om hvordan du bestiller den

20131031-183737.jpg

20131031-183803.jpg

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar