Lidt om Make up pensler og renserutiner


Jeg kan huske første gang jeg rengjorde mine make up pensler. Jeg må indrømme at det faktisk først er i år at jeg er begyndt på at rengøre dem. Det har aldrig rigtig været noget jeg har tænkt over, selvom det selvfølgelig giver god mening at de skulle være fyldt med bakterier osv, som jeg hver dag smurte direkte i ansigtet. Jeg kom i den grad tilbage til virkeligheden efter første gang penslerne blev rengjort. Ad hvor var der meget klamt make up rester gemt i de børster. Jeg fik det faktisk lidt dårligt ved tanken om det. Siden har jeg været ret aktiv til at få husket at gøre dem rene. Jeg får det ikke gjort hver uge, som de kloge anbefaler. Men en til to gange om måneden. Jeg bruger heller ikke en fuld make up hver dag. Nogle dage tager jeg kun lige mascara på. Og andre dage slet ikke noget. Med de efterfølgende vaske, har der slet ikke været lige så meget ulækkert inde i penslerne. Og det har gået meget hurtigere, når jeg rengjorde dem. 

Mine Beautyblendere rengøre jeg dog altid direkte efter brug. Jeg bruger beautyclenser fra Beautyblender til at vaske både svampe og pensler med. Jeg ved ikke hvorfor den skal være så parfumeret som den er. Men penslerne lugter heldigvis slet ikke af sæben bagefter. Det er super nemt og går lynhurtigt. Det er bare en tur under håndvasken og så er samtlige pensler og Beautyblendere vasket på få minutter. Jeg er ret stor fan og samler af make up penslerne fra Real Techniques, og de tørrer virkelig hurtigt, så de er faktisk klar til brug, næsten lige efter de er vasket. Jeg har ikke fået prøvet deres egen penselrens endnu. 

Hvis man ikke gider bruge penge på et produkt til at rense penslerne, så er der også andre metoder. Det har pudderdåserne skrevet et fremragende indlæg om, som du kan læse lige her

Renser du dine make up pensler?  

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


This entry was posted in Beauty.

Skriv et svar