Lidt om at ryde op i sig selv.. Er det slut med Drengestreger?

Jeg er sådan en type der har det bedst når jeg har gang i flere projekter. Jeg skal helst have en masse at ta mig til for at jeg slapper bedst af. Jeg nyder (for det meste) at have travlt og hvis det hele er lidt kaotisk. Især nu hvor jeg ikke har fast arbejde, men hænger mig lidt i min blog. Så er det vigtigt for mig at jeg stadig holder så meget i gang som det nu er muligt og ikke mindst at mit CV ikke bare er et kæmpe hul på grund af min depression. Og jeg har altid rigtig mange projekter kørende.. Også mange som ikke udadtil er så synlige for andre end dem jeg har fortalt det til. Men de er der stadigvæk og fylder i min hverdag. Nogle mere end andre. En ting er sikkert, jeg keder mig sku aldrig.

Efter mange overvejelser har jeg derfor besluttet at skære grundigt ned på mine projekter. Hvilket måske lyder ret simpelt, men som faktisk er utrolig svært for mig. Det er svært for mig at slippe alle de her projekter, fordi der jo var en grund til at jeg startede dem eller sagde ja til dem til at starte med. Jeg har valgt at slippe dem fordi jeg hellere vil bruge mere opmærksomhed på de få ting jeg har valgt at fokusere på. De ting som jeg virkelig brænder for. Dem som bare venter på at blive ført ud i livet og de som fungere skide godt allerede. Som bloggen f.eks. Selvfølgelig bliver Drengestreger. Jeg kan slet ikke forestille mig at skulle lukke den ned. Overskriften er udelukkende for at lokke jer herind og læse med, virkede det?? 🙂  Men også andre ting som jeg ikke kan løfte sløret for meget for endnu, da det er alt for tidligt i processen. Enkelte ting afhænger også af andre mennesker og deres meninger. Men jeg knokler blandt andet med dette her, selvom det også stadig er tidligt i processen.

Noget af det du som læser måske vil kunne mærke, er at jeg ikke længere skriver for Juniorbusiness. Jeg plejer jo at linke her fra bloggen når jeg har skrevet derinde. Men jeg har nu besluttet at dette her skulle være mit sidste indlæg derfra. Hvilket jeg har fortrudt tusinde gange siden, for jeg har så stor respekt for Anette og der kæmpe arbejde hun laver som blogger. Men når jeg følte at jeg ikke gav den lige så meget gas på Juniorbusiness som jeg gerne ville, så valgte jeg at bruge min energi anderledes. Men det har helt sikkert været en lærerig fornøjelse, hvor hun var sød at give mig chancen for at overskride mine grænser en smule ved at åbne om fokus på når mødre har depression, ved at fortælle min egen historie. Du kan finde links til alle mine Juniorbusiness-indlæg lige her, tryk på næste nederst for at bladre imellem dem.

image

Der ud over er det primært forskelligt frivilligt arbejde som jeg har sat på hylden for en periode. Og så er det, det der med ikke at sige ja til alt muligt bare fordi. Jeg prøver at lære mig selv at folk faktisk har det helt fint uden mit bidrag. At folk sagtens kan få projekter udført uden mig. De der små ting, hvor man ofte melder sig frivilligt inden man overhovedet er blevet spurgt.. Måske du kender det.. Jeg skal virkelig øve mig i at sige nej. Bare nogle gange.

image

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar