Lego Batman 3 er på vej

Lego kommer nu med spillet Batman 3, som er på vej i butikkerne. Den 14. November 2014 udkommer det nyeste spil i rækken. Herhjemme er vi store fans af Legos playstation spil (som selvfølgelig kommer til alle andre konsoller også). Det er sjovt og udfordrende uanset om man er voksen eller man kun er 4 år. Batman er ét af de største hit, efterfulgt af Lego Marvels og Lego Movie spillet.

LEGO-Batman-3-760x428

Denne gang kommer der en del flere superhelte med, hvilket faldt i utrolig god jord hos mine små superhelte nørder herhjemme.. Blandt andet Grønne lygte og ham den røde hurtig lyn (eller hva faen det nu er han hedder, ham længst til højre). De er pt. Olivers ynglings superhelte, indtil han begyndte at gå op i dem, anede jeg ikke hvem de var..

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar