Lav selv aktivitetstæppe til baby

Jeg har været i gemmerne i gamle billeder, fra før jeg begyndte at blogge og se hvad jeg fandt.

Da jeg ventede Elias var der ikke nogle aktivitetstæpper der faldt i min smag. På trods af at jeg elsker farver til mine børn, så havde jeg behov for at have noget der var lidt mere diskret. Det var umuligt at opstøve, derfor lavede jeg mit eget aktivitetstæppe.
Bonus, det kostede ikke engang det halve af hvad prisen er for et aktivitetstæppe i Babysam koster. Endnu en bonus ved at lave det selv, er at jeg kunne lave selve tæppet meget tykkere end dem i butikkerne. Derfor kunne Elias ligge på aktivitetstæppet direkte på vores hårde trægulv uden det blev ubehageligt for ham.

Stængerne var den største udfordring. Min plan var at støve nogle op hos mødrehjælpen og beklæde dem med nyt stof. Men mødrehjælpen havde kun aktivitetstæpper uden stænger. Så måtte i et byggemarked og skaffe nogle rør.

Rørene blev beklædt med det der vat man bruger til at sy puder, bamser osv (hedder det pladevat måske?), så de også var bløde. Til sidst med matchende stof på og små holdere til legetøjet.

Jeg blev så glad for resultatet at jeg ikke har nænnet at give den væk eller sælge den. Så har den stadig i gemmerne, selvom vi ikke skal bruge den mere.IMG_6441.JPG

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har været vidt omkring. Jeg startede som en mommyblog med fokus på drengetøj, det udvidede sig til min personlige historie med depression som I tog rigtig godt imod. Nu starter jeg forfra og ser hvor det føre mig hen. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


This entry was posted in Blandet.

2 comments

 1. Louise Nielsen says:

  Hej,
  er det muligt at få en lidt mere udførlig gennemgang af hvordan du lavede aktivitetstæppet?? Jeg er også ret “utilfreds” med de tæpper der findes..
  F.eks hvordan gjorde du mht ophængene til legetøjet?
  Khomeini
  Louise

  • Camilla Maria Andersen says:

   Hej Louise. Da jeg syede betræk til stængerne, lavede enkelte steder hvor jeg syede et sort satinbånd sammen med. Nu vidste jeg på forhånd hvilket legetøj jeg ville have hængene på, så har lukket satinbåndet helt i en slags Løkke. Hvis det er så send mig din mail på kontakt@drenge-streger.dk, så sender jeg dig bedre billeder, da jeg stadig har det i gemmerne. Sig endelig til hvis der er andet du ønsker uddybet. Venlig hilsen Camilla

Skriv et svar