lær dit barn de klassiske lege fra da mor og far var børn

Sponsoreret

Det er for mange sidste dag i ferien. Er jeg den eneste der begynder at kunne mærke på ungerne at de trænger til at komme ind i en normal hverdag og rutine igen? De savner vennerne og deres fritidsaktiviteter.

Men jeg har fundet en dansk app der er helt oplagt til at hive ungerne ud af sofen og udenfor. En app der indeholder mange af de klassiske lege, som vi selv legede da jeg var barn og som er gået flere generationer igennem. Lege som dåseskjul, hop over bold og jeg melder krig mod. Jeg har selv i sommers forsøgt at lære mine drenge legen jeg melder krig mod. Men viste sig hurtigt at jeg havde glemt alt om reglerne, kunne bare huske noget med man skulle spytte. Det blev lidt mislykket.

image

Appen legehjul.dk indeholder de gamle lege og med en fin detaljeret videobeskrivelse, der gør at både børn og voksne nemt kan lære legene. Du kan enten vælge en leg fra l listen, eller hvis der er uenighed, dreje på legehjulet som vælger en leg for jer og du kan vælge fra og til, hvilke lege du synes skal være på hjulet. Den er super smart. Der er selvfølgelig flere lege end dem der ses på billedet. Du finder dem lige her. 

Appen er udover hverdagen oplagt at bruge til fødselsdage, i børnehaven eller i skolen. Så er du pædagog eller lærer kan de være mindst lige så brugbare som i privaten.

image

En rigtig fin app der kan det den skal, drengene synes det er sjovt med inspiration til nye lege og mindst ligeså underholdende at se de med følgende how-to videoer hvor de andre børn leger legende… Du kan se meget mere om appen og få direkte links til den lige her.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar