Lækre sengetøj til drengeværelset

Som de af jer der er faste læsere ved, er jeg stor fan af webshops der specialisere sig inden for en enkeltkategori. Denne gang har jeg fundet Dreams for kids der sælger alt til sengetid. De har et stort udvalg af sengetøj hvilket jeg personligt synes er helt fantastisk.

Sengetøj er noget jeg alt ender med at købe rigtig meget af. Både til ungerne, men også til soveværelset. Man kan bare aldrig få nok af det.

musthaves

Dreams for kids har et fint udvalg af nogle lækre mærker.. Jeg har samlet nogle musthaves til drenge til jer og du kan købe dem alle sammen her.

På siden finder du selvfølgelig også de gode gamle klassikere fra Katvig og Småfolk. Dem bliver man bare aldrig træt af. Vi har selv det grønne katvig både på drengeværelset og i soveværelset.

klassikere

 

Du finder selvfølgelig alle klassikerne hos Dreams for kids også.. Klik her for at komme direkte til sengetøjet

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar