Lækkerier fra Moderliv shoppen + giveaway til dig

Sponsoreret

Måske du allerede kender bloggen Moderliv. Nu har de tilknyttet en webshop med nogle rigtig fine produkter. Jeg er dybt misundelig. 

Der er primært ting til børnene, både piger og drenge. Rigtig fine små legeting som har de fineste detaljer og nemt vil pynte på ethvert værelse, men som stadig giver plads til masser af leg og kreativitet.  Der er virkelig plads til fantasi, eventyr og en masse kreative tiltag, med tingene fra Moderliv. Tjek det hele ud lige her.

  
Her er noget til baby og noget til de større børn. Der er noget til dem der vil være kreative og til dem der gerne vil fordybe sig i en rollespilsleg. 

Tjek f.eks. det her smukke skyggespil. Det synes jeg er virkelig fedt. Elias ville elske det. Og se det fine Paristema man kan købe til. Find hele her.

  
  
Men der er også noget til dig selv. Ren selvforkælelse med lækre produkter fra Karmameju og Vølve. 

 
 Giveaway

På bloggens facebookside kan du lige nu vinde et gavekort på 300kr plus fri fragt til Moderliv shoppen. Deltag lige her. 

Så uanset om du vil have lidt selvforkælelse eller forkæle ungerne så finder du rigtig mange fine ting. Perfekt til den kommende pakkekalender eller en barselsgave m.m. 
  

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar