Lækker Sommerkonkurrence – er du klar til sommer

Sponsoreret

image

Er du klar til sol, varme og lange lyse aftener? Smeltende is, kolde drinks og bølgerne der suser på stranden.. Hvad mere kan man dog forlange? jeg har tjekket DMI og de lover faktisk at sommeren kommer så småt i næste uge.. Alt efter hvor du bor selvfølgelig. Så er der noget bedre at fejre det kommende solskin end med en konkurrence til dig? Du kan nemlig vinde et gavekort på 400kr til The fairytale Company, så dit barn kan blive max klar til sommeren. Læs med længere nede.

image

Kender du til The Fairytale Company?

De er en webshop som sælger en hulens masse lækkerier med alle børns ynglingsfigurer på. Uanset om dit barn er til spiderman, frost eller noget helt trejde, så tør jeg godt garantere at du kan blive årets forælder hvis du shopper herigennem. Det var blandt andet i denne webshop at jeg anskaffede mig det populære superhelte partytema til Olivers superhelte fødselsdag sidste år. Dem har i været ret vilde med lige siden. Men de har meget mere end fødselsdagstema på webshoppen. Du kan få alt hvad der skal bruges for en fed tur på stranden eller ferien. Lige med dit barns store idol.

image

image

Konkurrence

Vil du vinde et gavekort på 400 kr til The Fairytale Company? Så gå ind på bloggens facebookside og/eller Instagram, find billedet herunder og kommenter hvilket sommer produkt fra webshoppen dit barn ville elske at modtage. Så er du med i konkurrencen om et gavekort på 400 kr til sommerting. Jeg trækker en heldig vinder den 24/6 om aftenen.

image

Indeholder affiliate

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar