Kom til eksklusiv VIP aften hos Danefæ

Du har nu muligheden for at komme til sær event hos Danefæ, og Shoppe udsalg til rigtig gode rabatter, når butikken er lukket for alle andre. Det hele sker i samarbejde med 2hand som jeg tidligere har arbejdet sammen med. Det er ganske gratis at være med.  Kom hils på de søde kvinder fra Danefæ og 2hand. Jeg vil selvfølgelig også være der og sige hej til jer.

Det hele sker 18. juni kl. 18:00  til kl. 20:00 hos Danefæ, på adressen Classensgade 4, 2100 København
Du tilmelder dig ganske gratis lige her.

 

Erik360_b

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar