Kom bare vinter, vi er klar…

Dette indlæg er sponsoreret i samarbejde med Reima

…Eller drengene er i hvert fald klar. Dette års vinterovertøj er nemlig kommet med posten og begejstringen er mindst lige så stor som den var de andre år. Elias har fået en flot flyverdragt i ynglingsfarven og Oliver har fået lidt mere, nemlig både vinterjakke, skibukser, halsedisse og vinterstøvler. Jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg ikke bestilte vinterstøvler til Elias også, det fortryder jeg allerede lidt, for de er virkelig lækre. Men det bliver mere og mere svært at finde nogle ordentlige vinterstøvler til et par Tweenfødder, så jeg havde mest fokus på at finde nogle til ham. De er vandtætte og virkelig gode at have på. Jeg er officielt blevet overhælet indenom af Oliver, der allerede bruger 3 størrelser større i sko en mig. Så jeg måtte lige prøve hvordan de var at have på hehe. Og der er ingen tvivl om at der er kvalitet for alle pengene. Måske jeg skulle udnytte mine mikrofødder og bestille nogle til mig selv også :D. Sponsoreret eller ej, så sværger jeg til Reimas tøj. Det er så god kvalitet og ungerne er både varme og tørre efter flere timers aktivitet udendørs. Samtidig har de masser af plads til at bevæge sig og de behøver ikke gå rundt med overtøj der får dem til at ligne Baymax fra Big hero filmen. Oliver ligger lige på grænsen af deres størrelser. Jeg håber at jeg bare et enkelt år mere kan presse ham ned i deres overtøj. Så længe han stadig kommer hjem med mudder langt op af ryggen, så har vi stadig brug for overtøj i en kvalitet som Reimas. Men det ser jeg bare som et godt tegn på at han trods alt, stadig kan finde på at lege i frikvarteret og ikke kun spille fodbold.

Du kan se meget mere fra Reima og shoppe løs lige her.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar