Kobber æsker fra Søstrene Grene

Jeg er simpelthen så vild med kobberæskerne fra Søstrene Grene. Jeg har kun købt en enkelt, men til gengæld bringer den smilet frem hver gang jeg går forbi den.. Æskerne kan bruges på utalige måder, jeg har valgt at bruge min til det mest basale make up. Med kaffebønder i, kan mine make up pensler stå helt uproblematisk sammen med resten af min make up.

Jeg ved godt at Kobber er på på vej ud og at det er messing, der er det nye og hotte.. Men jeg køre videre på kobberbølgen, den er så meget federe synes jeg..

2014-09-10 16.59.53

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

Skriv et svar