Klar til stranden? Sommeren er ikke helt slut

Selvom ferien er slut for mange, så kan man jo altid lave en aftendukkert på stranden eller på weekend tur. Nogle er stadig så heldige at have ferie lidt endnu.  Vejrguderne lover nemlig sommervejr det næste stykke tid. 

Man behøver faktisk ikke pakke en kæmpe taske når man har børn med på stranden. Enkelte musthave er rigeligt. 

Jeg er vild med farven på de nye Danefæ håndklæder, købte først et enkelt, men da de var på tilbud klikkede jeg lige to mere hjem. For de er top lækre og dejlig bløde og store. En solhat er også alfa og omega for mig. Selvom jeg har blonde drenge, der tager pænt imod solen, så har jeg hele tiden i baghovedet at deres mor altså er rødhåret. Så der er jeg lidt ekstra hys. Denne her seje cap er fra Danefæ. Og hvis vi bliver ved Danefæ lidt endnu så er deres UV badetøj altså i mindst lige så lækker kvalitet som resten af deres tøj. Ville bare ønske deres badebluser gik helt op i KLUB- størrelser. For vi er slet ikke færdige med dem endnu.

Swimfinn har vi stadig til gode at prøve herhjemme. Men den har fået så fantastiske anmeldelser alle steder jeg kigger, så selvfølgelig skal den også med som et Beach musthave. 

Det seje strandlegetøj som jeg har skrevet mere om lige her, anbefaler jeg stadig rigtig meget. Det er ikke bare plastik legetøj. Eller jo det er det, men det er en god kvalitet. Vores ligger udenfor i sandkassen året rundt. Uanset vejr. Og du kan overhovedet ikke se på det det at det er brugt. Det holder bare 100%.. Du kan købe det og se meget mere lige her

Solbriller er måske ikke så musthave for alle børn. Men når det nu skal være, så er disse her fra Molo altså ret lækre. Du kan finde dem med 40% rabat lige nu, her.

Solbeskyttelsen er vigtig. Jeg køber altid Derma, især fordi jeg synes det er en jungle med solcreme. Og den der trender er ikke nødvendigvis den der er den bedste. Men jeg synes altid Derma ligger i top tre når forskellige blogs og blade laver test. Så den er for mig det sikre valg. Dengang jeg skrev dette her indlæg hos juniorbusiness, fik jeg en masse Derma sponsoreret. Blandt andet en sololie, som jeg normalt aldrig ville købe. Havde lidt en idé omkring at sololie var til pumpede drenge i starten af tyverne. Dem der bruger mere tid på at træne vægte frem for alt andet. 

Men nu havde jeg den og så skulle den bruges. Det smarte ved en sololie mht børn, er når de bader. Dermas sololie (som er den eneste sololie jeg har prøvet) beskytter meget mere end en vandfast solcreme. Det virker i hvert fald sådan. Så trods mine fordomme, så har vi brugt sololien så meget at det faktisk er på tide at købe en ny. Vi bruger stadig solcreme i ansigtet og når vi ikke skal bade. Men er der vand i udsigte så er Dermas sololie mit første valg. 

Dette indlæg indeholder Affiliate links

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar