Klar til Skolestart

Om under en uge starter et helt nyt skoleår. Oliver skal i 2. Klasse og jeg prøver stadig at vænne mig til tanken. Det er stort. Det er det hvert år synes jeg. Især fordi med Oliver er alting første gang da han er den ældste. Så hvert år overrasker det mig hvor stor han er. Og når jeg kigger tilbage og husker at jeg havde præcis samme opfattelse da han startede i dagpleje, børnehave og 0. Klasse. Hvert år er det et chok. 

Men en endnu større overraskelse er at det er mindst lige så stort alt hvad der sker med Elias. Jeg havde lidt en forventning om at når det er prøvet før bare med storebror, så bliver man lidt mere afslappet med nr to. Men det er lige modsat. Jeg har nærmest allerede nu sommerfugle i maven og en lille smule nerver på over at om kun et år, så er det Elias der har sin første skoledag. Jeg kan slet ikke forholde mig til det. Han er jo min lille fis. Og han har meget mere klar til at bryde ud af symbiosen end jeg er. Det må være i disse her situationer at folk beslutter sig for en efternøler.

 
 Har du et kommende skolebarn har I sikkert allerede været ude og købe stort ind. Men nogle gange kan lidt ekstra detaljer være med til at gøre oplevelsen endnu sjovere. 

Personligt er jeg vild med at Danefæ denne sommer var lavet en skolebluse. Den findes i flere farver til begge køn. Og findes med 0. Klasse, 1. Klasse og uden tekst på. Vi har allerede sikret os den herhjemme, da den er blevet revet væk ret hurtigt på deres hjemmeside. Og i tilfælde af at den ikke var der næste år, så er den købt. Elias er heldigvis en lille dreng der ikke vokser særlig hurtigt. Så jeg er ikke nervøs for størrelsen. 

Et par gode og smarte sko kan også pimpe skoletøjet op. Og Converse er en klassiker jeg aldrig bliver træt af. 

Skal værelset gøre skoleklar, så er denne plakat fra Design letters rigtig fin. Vi har noget lign. Og det er en fordel at have alfabetet et sted i hjemmet når der skal øves bogstaver og stavning. Så kan man nemt finde ud af hvordan det enkelte bogstav nu ser ud. 

Design letters har desuden også lavet både blyanter, linealer og farveblyanter som er super fine. 

Et must er alt hvad der eksistere med Villads fra Valby. Det kan også være en god gave fra bedsteforældre eller oldeforældre der gerne vil give en lille ting til skolestart. 

Sidst men ikke mindst så er skoletasken jo en rigtig stort ting. Der er mange vigtige ting der spiller ind når man skal vælge taske. Og det er mit indtryk at de fleste børn har en stor mening om hvordan deres taske skal se ud. Denne her er fra Jeva og både smart udseende og praktisk. 

Dette indlæg indeholder Affiliate links.   

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar