Klar til efterår i børnehaven

  
Jeg har fundet de skønneste sutsko med frost. Og så er de endda fra Birkenstock, Frost og Birckenstock, whats not to like? De er endda hverken lyserøde eller tøset, men til gengæld ret unisex synes jeg. Elias ville elske dem. Vi har desværre langt fra råd til at give så meget for nogle indendørssko, men derfor skal I jo ikke snydes for tippet om de smarte sko. 🙂 Vi er blevet helt hooked på Birkenstock herhjemme. Drengene har sko derfra og jeg selv. Og nu er selv kæresten også begyndt at overveje hvilke han kunne tænke sig. Det er bare lækker kvalitet og bestemt pengene værd. Så har man råd til det, så er de bestemt prisen værd. 

 

Når nu vi er i emnet sutsko, så kan vi lige så godt indse at efteråret er altså ankommet. Og det begynder så småt at blive koldere og mere vådt. Elias har regntøj fra Danefæ og det er vi super glade for. Det er en kvalitet der holder til at kravle rundt og til en masse regn. Jeg kan endnu ikke huske at han har haft vådt tøj med hjem fra børnehaven når han har haft Danefæ’s regnsæt på. 

Til gengæld trænger begge drenge til nogle nye gummistøvler. Jeg køber næsten altid bare Bilkas de billige, ligesom resten af forældre gruppen. Især fordi at der i SFO’en rigtig ofte er en vis dreng der ikke lige kan huske hvor han har smidt sine ting. Men det ville i den grad være lækkert at kunne give  begge drenge nogle ordentlige kvalitets gummistøvler. Jeg har luret på Hunter til børn og Crocs. Elias ville have rigtig godt af Crocs tror jeg. De er ikke tunge at gå rundt med og vil give ham mere frihed når han løber rundt. Han er ikke så motorisk fremme i forhold til nogle andre drenge. Elias har altid været den sproglige og kreative dreng. Hvor Oliver altid har været meget mere motorisk fremme end sprogligt. Oliver vil til gengæld nok nærmere have brug for gummistøvler som nogle fra Hunter. Nogle der kan holde til at man leger direkte nede i en å. Måske det mere er vaders jeg skal finde til ham 😉 
Vi er ikke sådan helt startet med huer og vanter endnu. Når drengene har hue på lige pt. så er det mest fordi de gerne vil se smarte ud. De har fingervanter på om morgenen, for der kan det godt være koldt at cykle. Men lige om lidt er det oktober og så begynder vi nok mere seriøst med huer igen. Dyr cph (dem der også er kendt som Danefæ) har lavet nogle rigtig skønne nogle, som både kan bruges når man vil se smart ud og i opstarten til de kolde efterårsdage. Elias skal i hvert fald have en hjem. 

Desuden er en god tyk fleecetrøje noget vi bruger rigtig meget her i overgangen. Elias har tre fra tidligere, men jeg skal på jagt efter en ny til Oliver i år. Denne her på billedet fra Racoon er super lækker synes jeg. 

Hvad er et must hos jer i efterårsgarderoben?

Indeholder Affiliate

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar