Klar til børnejulefrokost og nytår

I morgen skal Oliver til hans årlige julefrokost i sfo’en. Det bliver mere og mere almindeligt at der bliver holdt børnejulefrokoster i børnehaver og sfo’er rundt om i landet. Oliver synes er sjovt at få fint tøj på og spise lækkert mad sammen med sine venner. Især fordi at pædagogerne er deres “tjenere”, som lever sig rigtig meget ind i rollerne. Også i Elias børnehave har de holdt en vellykket julefrokost.

Magasin har masser af sejt tøj lige til julefrokosten, eller nytårsaften hvis julefrokosten allerede er overstået. Klik her for at se deres store udvalg.

IMG_0025.JPG
Her er både den afslappet stil og det mere formelle sæt. Personligt er jeg vild med bukserne fra Hound og den ternede skjorte fra Bluezoo. Og så lige en sort butterfly til at gejle det hele lidt op med. Det ville mine drenge i hvert fald se top lækre ud i. Er man mere til det afslappet og knap så dyrt tøj, så er sættet til venstre fra Molo også et fint bud. Den røde kasket synes jeg bryder stilen lidt, så det ikke bliver alt for perfekt at se på. Her er noget tøj som sagtens kan bruges i hverdagen også og ikke kun til fint brug. Det hele kan købes hos Magasin.dk, bare klik her.

Har dit barn været til julefrokot endnu?

Sponsoreret

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar