#Kids are colourful

Sponsoreret event

I forrige uge var drengene og jeg til et lækkert event arrangeret af Danefæ, Dyrcph, Nature Zoo og Precious toys. Temaet var #kidsarecolourful og  det kan man bestemt også sige at eventet var. Det var nemlig fyldt med lækre farver lige fra kagebordet til tøjet og bamserne.  


Jeg havde alt for travlt til at planlægge alt det lækre tøj, som skal i indkøbskurven næste sæson, så jeg glemte alt om at tage billeder til jer (undskyld). Men der er flere lækre ting at glæde sig til. Selvom temaet er #Kidsarecolourful så er de musthaves jeg faldt mest for, faktisk i de mere nedtonede farver. Normalt plejer jeg jo at flashe en masse farver i mine børnetøjscollager, men i den kommende sæson, har Danefæ altså lavet nogle bluser som jeg synes er virkelig fine.Så de skal selvfølgelig flashes her på bloggen. Det er tøjet med flere farver selvfølgelig også. Jeg er især vild med sailortemaet, den bluse skal helt sikkert hjem til Elias garderobe. Tøjet finder du her, når den bliver sendt ud i butikkerne snart. 


Drengene blev beriget med en masse lækkert, blandt andet endnu en kvalitetsbamse til deres samling, fra Naturezoo. For første gang valgte Elias ikke en giraf (som han ellers har 4 styk af), men en elefant. Den nåede at skifte navn ca. 7 gange på den lange tur hjem, så jeg er faktisk lidt i tvivl hvad den hedder. Jeg var lidt i tvivl om Oliver ville vælge en bamse, da jeg klart var blandt dem der medbragte nogle af de ældste børn til eventet. Men han ville gerne have en og fik endda lov til at vælge en af de store bamser. De bragte en masse lykke til de to halvtrætte børn, hele vejen igennem den ellers kedelige motorvej hjem. 


Precius toys var også en del af eventen. Det er dem der blandt andet sælger den populære Sofie le giraf. Det var et næsten nostalgisk møde med giraffen. Elias elskede sin giraf som baby og det er en af de ting jeg har gemt fra hans babytid, på trods af den for længst har fået slidt sine girafpletter af. Nu kan man købe mange flere ting med den søde giraf og jeg er en smule misundelig på de fine ting, som man ikke kunne få da Elias var lille. Til gengæld fik Elias en sød lille nøglering som gav ham et glædeligt gensyn med giraffen. 


Mit vægttabsprojekt overlevede desuden det lækre kagebord. Jeg spiste én kage og to clementiner. Bildte mig selv ind at det ligesom opvejede kalorierne lidt. Og så parkerede vi næsten 1 kilometer væk fra blogeventet, som også gav lidt ekstra motion. Og det havde selvfølgelig intet at gøre med at jeg er en tosse til at parkere og får stress over parkeringsforholdene i Kbh vel? (*host host*). Men altså så fik jeg da også en smule ekstra motion ud af det.. Oliver spiste til gengæld 6 kager og havde derfor ondt i maven da han skulle sove. Men hvem kan også modstå fristelsen af dette syn? 😉


Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar