Katvig går konkurs

Det er desværre ikke mit første indlæg den seneste tid om børnetøjsmærker der lukker og slukker. Men at Katvig ville være det næste, var jeg helt uforberedt på…

Personligt er Jeg er ekstremt skuffet.. Jeg har fuldt og elsket mærket siden 2007 hvor jeg fik min første søn. Og det har været en del af vores hjem siden..

Mærket lukker på grund af en gammel bankgæld der spøger..

20130929-182339.jpg

Her på Drengestreger ønsker jeg hele Katvig holdet held og lykke frem over.. I vil være savnet

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar