Kähler lagersalg forår 2014

I dag startede Kähler forårets lagersalg. Det var første gang jeg var med til deres lagersalg og jeg havde en fantastisk oplevelse.

For det første var det en ren fornøjelse at der endelig var et lagersalg hvor jeg kun skulle køre få kilometer for at komme til. Normalt synes jeg alt foregår i København, så det var virkelig rart at der var et lagersalg her på Sydsjælland. Priserne var virkelig lagersalgspriser på den gode måde og det er bestemt køreturen værd. Jyderne virkede i hvert fald også godt tilfredse.

dskdds

Det fede ved lagersalgets placering er at det ligger tæt på Næstved legeland. Så har du børn med så lad dem hygge sig med en bedsteforældre/far/eller anden voksen imens du står i kø og fryser og shopper keramik i stor stil. Så skal du heller ikke bekymre dig om  sønnike kommer til at smadre noget derinde. Jeg udnyttede fuldt ud at min dejlige mand arbejder i Næstved legeland og eventcenter. Han var så sød at komme med en varm kop the imens jeg stod i kø og ventede. Det var altså lidt luksus.

 

 

 

 

ddddJeg fik præcis hvad jeg kom efter og kunne sagtens have brugt en formue derinde. Endte med kun at bruge 500 kroner. I alt en besparelse på 600 kr i forhold til nypris. Det er jeg godt tilfreds med. 🙂

 

 

Vil du til lagersalg de næste tre dage? Se billedet herunder for mere information

1520681_10151945323506193_994118167_n

 

 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

  1. Anne says:

    Totalt misundelig. Bor i Aalborg og jeg tror virkelig ALDRIG at der har været holdt et lagersalg her af noget som helst. Virkelig underligt når man tænker på at nærmest alle der bor her er familiemennesker og har børn og man på Sjælland må være mættet af lagersalg. 🙂

    • Camilla Maria Andersen says:

      jeg forstår dig fuldt ud. Til gengæld er jeg som sjællænder vildt misundelig på at I har lagersalg fra Danefæ, Hummel og Sebra. 😀 Faldt også over et lagersalg med Marc Jacobs, som kun kom til Jylland, det toppede lige min misundelse over jer jyder 🙂

Skriv et svar