Juletræstæpper og julepynt fra Ferm Living

Sidste år blev juletræstæpperne fra Ferm Living revet væk lyn hurtigt. Jeg kiggede misundeligt på de udsolgte webshops, der ikke kunne skaffe flere. Af samme grund kan du på flere webshops nu forudbestille både juletræstæpper og julepynt fra Ferm Living. F.eks. lige her

Kan i mon holde til at jeg viser julepynt frem allerede? Jeg bliver typisk i julehumør længe før detailbutikkerne er begyndt at pynte op (så med andre ord sådan ca. lige nu). Og skal altid holde mig selv tilbage for ikke at bede om familiens ønskesedler alt for mange måneder i forvejen. Plejer som regel at kunne holde mig selv tilbage til ca. oktober, før jeg begynder at efterlyse ønskesedler… Og vil helst være færdig med julegaver så hurtigt som muligt, så julen kan nydes uden (for meget) stress.

n

farvMine favoritter

Jeg har især to musthaves, som helt sikkert finder vej herhjem inden jul. Nemlig de to nedestående. Juletræs tæppet med dette mønster kan både fåes med i sort og i grå.. Jeg tror at jeg vælger det grå, for så matcher det lidt med stjernen (endelig en undskyldning for at smide den gamle fra Kvickly ud, tak Ferm Living). Jeg er ret kræsen når det gælder juletræsstjerner, det er utrolig sjældent at jeg finder én som jeg ikke kan leve uden. Så stort ros til dette års Stjerner fra Ferm Living.

star

Juletræstæpper

Der er flere super flotte tæpper i år. På de sociale medier har Ferm Living flere gange fået kritik over at folk ikke synes deres tæpper er særligt julede. Men jeg er slet ikke enig. Deres juletræstæpper giver for mig en stemning af snevejr, stjerner og hygge. De er tidsløse og et skønt alternativ til os der ikke bryder sig om store hjemme broderet røde tæpper, med kæmpe store nisser på. Netop derfor kan tæpperne også bruges på andre tidspunkter af året. Jeg har set flere der bruger dem som f.eks. gulvtæppe i sove eller børneværelset. Og dermed kommer de til sin ret hele året. Hvis du vil være sikker på at kunne få et tæppe i dit hjem, kan du allerede nu forudbestille alt det flotte julepynt fra Ferm Living lige her. Hvilken er din favorit?

Unavngivet

 

 Pynt dit juletræ smukt

Du kan gennemføre stilen fuldt ud, med både juletræsfod, guirlande, ornamenter og en smuk stjerne i toppen. Så er du sikret et smukt træ, i nordisk stil med en rød tråd hele vejen igennem. Find det hele lige her.

2

 

Siden kan indeholde Affiliate Links.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


2 comments

Skriv et svar