Juletøj til drenge

Selvom der stadig er lidt tid til jul endnu, så er det bestemt ikke for tidligt at begynde at tænke over hvad ungerne skal iklædes juleaften. Fordelen ved at være ude nu, er at det også kan bruges til diverse juletræsfester, juleafslutninger og alt det andet mere eller mindre påduttet hygge, her i julen.

Det er ikke så mange børnetøjmærker der direkte laver juletøj. Men af dem der er, har jeg samlet mine ynglings styles herunder. Det er tydeligt at mørkeblå er trenden denne jul. Hvad skal dit barn have på til jul?

Det sjove og komfortable

Alle tre bluser er fra Småfolk og kan købes lige her. Bukserne er fra Krutter og findes lige her.

1

 

Til baby

Hele sættet er fra Mini a ture og findes lige her. Jeg er især vild med den lille detalje med mønstrene på bukserne og vesten.

33

Det seje

Bluse og strømper er selvfølgelig fra Danefæ. Blusen kan du købe lige her og strømperne plejer at komme her. Bukserne og Nissehuen er fra Mini a ture og kan købes lige her. Nissehuen findes desuden i rød. Se længere nede.

2

Det klassiske

Det klassiske fine julesæt, med skjorte og vest. Hele sættet er fra Mini a ture og kan købes lige her. Det vil også være fint med deres grå nissehue til, men personligt kan jeg godt lide hvordan den røde hue bryder det perfekte lidt.

4

Det afslappet inkl. rabatkode

Husk du får 10 % på alt, når du handler hos idat, lige her.. Også nedsatte vare. indtast koden amba2526cma for at få rabatten.

1897661_1500500103533912_4737230658983073214_n

Indlægget indeholder Affiliatelinks

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar