Julepynt med limpistol

En uundværlig ting i mit hjem er min limpistol. Ja det lyder lidt underligt og måske også lidt sørgeligt, men kæft jeg bruger den til mange virkelig underlige ting. I weekenden lavede jeg for første gang snefnug på vinduet. De blev ikke særlig kønne, men det giver en hyggelig stemning. Den øverste er lavet direkte på ruden. Og jo du kan saggtens pille dem af når de er tørre. Den anden lavede jeg på bagepapir for efterfølgende at sætte den vinduet. Men den kunne ikke sidde direkte som jeg havde forventet. Jeg satte den i stedet op med abesnot, som ikke blev særlig kønt. Alternativt, så en lille smule lim på ruden, og så sætte snefnugget på.

2014-12-13 16.21.09

På samme måde, på bagepapir lavede Oliver og jeg også en smeltet snemand. Heller ikke alt for køn, men sjov at lave. Det er ret simpelt. en klump lim, fra limpistol og f.eks. perler til ansigtet. Når det er tørt kan det hænges på juletræet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar