Julehistorier og julekalender til iPhone/iPad

Julen handler for os som småbørns familie at skabe nye traditioner og tilføje dem de gamle. Vi er derfor begyndt at læse skønne Julehistorier for drengene. Vi læser to fantastiske bøger.

Den første er jo et klart must herhjemme. Det er selvfølgelig Villads fra Valby holder jul. Som alle de andre Villads bøger, kan den bestemt anbefales.

Vi læser også pixis julebog. En stor bog med 24 små pixibøger i. Som alle handler om julen. Sidste år var den revet væk allerede i november, men i år er den heldigvis til at få fat i flere steder stadigvæk. Hvilke bøger læser i hjemme hos jer her i julen?

20131205-011154.jpg

Har du et barn der er stor fan af Bamse og Kylling? Så vil jeg anbefale at hente Ramasjang app til din smartphone eller tablet. Her kan dit barn hver dag op til jul åbne en pakke som gemmer ting og figurer til et nisselandskab i ægte bamse stil. Og får i ikke lige gået ind i spillet hverdag, så panik ikke. Gaverne kan også åbnes senere. En rigtig sød idé fra Ramasjang. Hent spillet lige her

20131205-011535.jpg

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar