Julegave ønsker til dreng på 8 år

Indeholder affiliate

Oliver har samlet sine største ønsker denne jul. Selvom han har ret mange, så var det faktisk lidt svært i starten at få nogle ønsker ud af ham. Helt omvendt var det Elias der væltede sig i ønsker og Oliver der ikke havde så mange. Normalt er det omvendt her hjemme. Men det er nok bare et tegn på at Oliver er ved at være det ældre og mere bevidst over hvad han ønsker og mangler. Som altid er der et hav af lego og PlayStationspil på Olivers liste. Men faktisk også en del bøger i år.


Oliver har i mange år samlet på superhelte serierne fra Lego. Men jeg tror han så småt er ved at være i mål. I hvert fald er der ikke så meget superhelte på hans liste mere. Men jeg kan godt forstå han ønsker sig de her to æsker med Jokeren, de er da et must når man samler på superhelte-lego og især når det primært er Batman og jokeren der er ynglings. Du finder flere æsker forholdsvis billigt på siden her.

Det nye pirattema fra Lego er der også sat store krydser ved i år. Jeg må indrømme at det faktisk er lidt rart at se noget andet end superhelte og Lego movie produkter på hans legoønskeliste. Du kan finde alt det seje pirattema lige her. 


Der er som sagt en del bøger på Olivers ønskeliste i år. Han er virkelig super sej til at læse og bruger meget tid på det hver dag. Han holder sig sjældent tilbage med sværhedsgraden eller bogstavernes størrelse og det synes jeg er sejt. Især Vitellobøgerne har han fået øjnene op for. Og han har en del af dem på sin ønskeseddel. Den nyeste bog i serien hedder Vitello til pigefødselsdag og bøgerne købes lige her.

Manu Sareen er altså også en kanon børnebogsforfatter. Drengene har allerede nogle af hans bøger, hvor de klassiske eventyr bliver piftet lidt op. Derfor har Oliver sat de sidste to han mangler på sin liste. De kan købes lige her. Mangler du yderligere inspiration til bøger til ønskesedlen, så er vi meget store fans af Villads fra Valby serien. Men vi har alle bøgerne i den serie (luksusproblem), derfor er de ikke på drengenes ønskeliste i år. Villads bøgerne kan købes her.


Oliver elsker at spille PlayStation. Han har flere spil på sin ønskeliste, så jeg har bare lavet et lille udpluk her. Det helt store ønske er nyeste hit fra Lego, nemlig Lego Dimensions. Det er Legos version af et portalspil, hvor du kan lege med figurene i den virkelige verden, men samtidig også se dem komme til live inde i fjernsynet. Han ønsker sig naturligvis også næsten alle tilbehørspakkerne, men jeg har kun taget scooby doo pakken med her på billedet. Spillet og tilbehør kan købes lige her.

Han kigger desuden langt efter det nyeste NBA spil og Tony Hawk proskater 5, som er et skateboardspil hvor man (vist nok) kan lave tricks m.m. Og så er et hav af Disney infinity figurer også på hans ønskeliste, som altid. Find masser af Disney infinity lige her.


Efter drengene er blevet store, er det faktisk sjældent at der er tøj på deres ønskeseddel. Mest af alt fordi jeg altid selv får købt en masse til dem og de derfor sjældent mangler. Men også fordi at hverken jul eller deres fødselsdage ligger særlig praktisk med, hvornår der er behov for de ting som jeg godt kunne tænke mig at de fik i gave. Som overtøj, badetøj, vinterstøvler, sandaler osv. Det er alle ting som man er nødt til at anskaffe sig, længe før der er jul eller en fødselsdag i sigte. Og det passer aldrig med at butikkerne har dem så det kan passe ind. Denne her sæson har jeg dog ikke haft råd til at købe så meget nyt tøj til drengene. Derfor samlede jeg billeder af det tøj som jeg har planlagt at købe og bad dem vælge hvilket de gerne ville have med på ønskesedlen til jul. Oliver valgte to bluser fra Danefæ. Den seje vikingbluse, som kan findes lige her og den blå t-shirt fra Danefæ Klub. Den kan købes lige her.

Han har selv valgt at der skulle nyt baskettøj på listen. Da han ikke mener man kan gå til basketball og ikke have et Chicago Bulls træningssæt, med matchende bold selvfølgelig 😉 Det kan købes lige her.

Og så ønsker han sig træningstøj fra Team Fog, som er Næstveds basket hold. Dem ser han meget op til, især fordi spillerne ind i mellem kommer og deltager i de arrangementer som basketklubben holder. Det er ret stort for Oliver at have trænet sammen med team fog. Og han prøver hårdnakket at overbevise os om at spillerne fra team fog faktisk har spillet for Lakers 🙂 tøjet fra Team Fog kan kun købes hos Intersport i centrum i Næstved. Man skal spørge efter tøjet, da det ikke hænger fremme. Billedet er lånt fra Næstved basketballs facebookside.


Har du en dreng i skolealderen må du næsten have hørt om Nerf guns. En serie af våben der skyder med skumpatroner. Det er det helt store hit og jeg har flere steder læst at de skulle blive årets julegavehit til drenge. Oliver ønsker sig et kæmpe våben, som jeg lidt mistænker for at være det største han kunne finde. Du kan købe Nerf guns lige her

Der udover ønsker han sig sættet her, med briller og våben til. Jeg tror det er noget med at man skal skyde efter hinanden og forsøge at slukke den der antenne der stritter op. Men hæng mig ikke op på det. Den kan købes lige her.

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar