Julegave Ønsker til dreng på 5 år

Indeholder Affiliate

Elias har for engangs skyld rigtig mange ønsker til jul. Han har de andre år ellers altid været så svær at finde ønsker til. Men i år er listen lang. 

  
Lige så meget som Oliver samler på Lego, har Elias altid været en briotog-dreng. Hans samling kan danne den vildeste togbane. Det plejer som regel at være i denne her kategori at han har flest ønsker. Men jeg krydser fingre for at han snart mener han et ved at være i mål. I hvert fald er der kun tre ting på ønskesedlen i år. Pariserhjulet og “knuthenborg”tingene, som han kalder det. 🙂 Du kan finde en masse briotog lige her

  
Elias kan bruger mange timer på at kigge i bøger. I år er der et par frostbøger på listen, sammen med en Big hero bog og selvfølgelig Ramasjang mysteriet som han også elsker. De kan alle købes lige her

  
Apropos Ramasjang, så er der kommet flere nye spil til deres udvalg. Elias ønsker sig ikke overraskende dem alle sammen. Bamse spillende anbefales vist nok til mindre børn. Men det synes Elias ikke gør noget. Så selvfølgelig kom de også på ønskesedlen. Du finder en masse ramasjang produkter i fætter BR og Toys’r’us.

  
Duplo har fået comeback hjemme hos os. Det er sjovt som det er lige så stort et hit som det almindelige lego, selvom drengene nu er så store. Elias har dog begrænset sine ønsker til batman og Jake og piraterne tema. Som kan findes her

Han samler ikke lige så meget på de almindelige legoklodser som sin storebror. Han har faktisk kun Elsas slot i almindelig lego. Men nu ønsker han sig den lille havfrue også. Det kan købes lige her. 

  
Til gengæld er han vild med playmobil. Og selvom samlingen er stor, så mener han stadig at han mangler det nye badeland og noge Tivoli ting. Du kan finde en masse lækkert Playmobil lige her.

  
Kender du mon de populære bordteater i træ med eventyr? Elias har haft bukkebruse siden han gik i vuggestue. Og han elsker det. Lige nu hitter fyrtøjet utrolig meget i Elias øjne. Så det ønsker han sig, sammen med hans og Grete. Men der findes mange flere eventyr. Find dem alle lige her. 

  
Legemad er også altid et hit. Og flere ting er ofte i en pris hvor det sagtens kan købes til pakke – eller adventskalender. Elias ønsker sig især sushi og thebrevene som han synes er vildt smarte. 🙂 Vi har kun legemad i træ, stof og hæklet, da jeg synes det har en bedre kvalitet og detaljerne ofte er meget flottere. Find en masse forskelligt legemad lige her.

  
Som jeg skrev her, så fik jeg drengene til at vælge noget tøj, som jeg i forvejen havde tænk på at købe til dem, men som jeg ikke har haft råd til. Så det hele ikke var legetøj. Elias valgte den fine bluse med giraffer fra småfolk. Resten kunne jeg altså sagtens selv købe, fik jeg besked på hehe. 

  
Bobles er en dyr fornøjelse. Men herhjemme er det tilladt at have dyre ønsker, så længe man husker at det jo ikke er en garanti for at man får det. Det kan også være oplagt hvis nogle gerne vil slå sig sammen. Trods vores store samling af Bobles, har vi endnu ikke elefanten. Så den har Elias lagt på sin ønskeseddel, sammen med dinoen og de nye Tivoli dyr. Find en masse Bobles lige her.

Ghost stolen fra Kartell i børnestørrelse, havde jeg egentlig gemt på en liste, med ting jeg selv ville købe ind en dag (vi bruger ønskeskyen). Men da Elias så at den lå på den “forkerte” ønskeseddel, sagde han at den skulle over på hans egen ønskeseddel. For det var jo ham der skulle sidde i stolen når vi fik den. Det havde han selvfølgelig ret i. Så bum en designerstol kom med på listen. 🙂 den kan købes lige her

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar