Jeg siger det bare, den er bedre end ‘Frost’.. 


Drengene og jeg har været forbi bio igen igen og set den nye film fra Disney, Vaiana. Forventningerne var store, men samtidig vidste vi ikke helt hvad vi skulle forvente af handlingen. Der gik dog ikke mange sekunder fra filmen var gået igang til vi var tryllebundet af filmen. Filmen er fyldt med gode sange, som allerede sidder fast på hjernen så snart vi forlader salen, jeg elsker at Disney er begyndt at have sange i i deres klassikere igen. Det har virkelig manglet. Filmen giver flere overraskelser som man ikke havde set komme. Jeg vil ikke komme med en masse spoilers, men vil bare komme med min varmeste anbefaling at gå i bil og se denne tegnefilm. Det er en film der gør enhver Disneyfan varm og hjertet. Selvom hovedpersonen er en pige, er det ikke en typisk disneyprincess film.. Begge mine drenge var i hvert fald godt underholdt hele vejen igennem. Og ja, med fare for at fornærme de mange ‘Frost’fans, så tillader jeg mig at sige at denne her film er endnu bedre end Frost. Det er i hvertfald min personlige mening. 

Du kan se trailer fra filmen lige her. 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar