Jeg overskrider grænser og flasher plussize tøj fra Junarose

Sponsoreret

Bloggen har levet i over 2,5 år og alligevel er det første gang ever, at jeg flasher de klassiske (eller kliché alt efter hvad man mener) outfit of the Day looks frem. I hvert fald med mig selv. For det er ikke nogen hemmelighed at jeg bestemt ikke har særlig højt selvværd. Og så synes jeg jo slet ikke jeg har hverken kroppen eller stilen til at kunne lave den slags ting. Selvfølgelig findes der topseje plussize bloggere som virkelig gør det godt. Men jeg synes aldrig at de blogger har samme kropsissues som jeg har, men måske de bare er bedre til at skjule dem ( i så fald kunne de godt fortælle hvordan de altid har sådan en flad mave uden photoshop 😉 )


Den plussize-blogger jeg følger mest er hende her, det er også hendes blog der fået mine øjne op for tøjet fra Junarose. Jeg har haft æren af at møde hende en enkelt gang og hun er så sød. Kan kun anbefale at tjekke hendes blog ud.

Jakke, bluse og Jeans er fra Junarose (Som forresten holder udsalg lige nu)// taske er en ældre Marc Jacobs // Solbriller er et par ældre Chanel

Bukserne er grå som på produktbilledet og ikke lige så blålig som de er blevet på mine billeder. De er elastiske og super behagelige at have på.

 


Lige så sjovt jeg synes det er at følge moden inden for børnetøj, lige så lidt har jeg prioriteret mit eget tøj. Største delen af min garderobe er købt totalt billigt og er så gammelt og slidt at det for længst burde være skiftet ud. Men det er sku bare ikke lige så spændene at købe tøj når man er overvægtig. Tøjet sidder bare aldrig som det skal og både modeller og plussize bloggere har aldrig krop som min, synes jeg. Og så er det altid mega dyrt i store størrelser eller henvender sig slet ikke til kvinder på min alder. Så derfor har jeg i mange år slet ikke ville prioritere mig selv på den måde. Så da en fotograf skulle ta billeder af mig til et interview i et blad her for nylig, så ville jeg gerne se bare lidt bedre ud end til hverdag. Derfor kom Junarose mig heldigvis til undsætning og lige siden har jeg været hooked på det smarte tøj. Så hvis jeg ellers kan komme mig over min selvmedlidenhed, så vil det bestemt ikke være sidste gang jeg flasher deres lækre tøj. Tøjet nåede desværre ikke frem før fotografen og jeg endte med at få taget billeder i mit eget gamle tøj. Jeg har ikke set dem endnu, men frygter lidt udfaldet selvom fotografen var fantastisk. Hun påstod endda jeg var fotogen, selvom jeg er ret sikker på at vi har vidt forskellige meninger om hvad det ord betyder. 😉 Nå men derfor synes jeg at tøjet fortjente at blive vist frem alligevel, så er det jo skønt at have en blog til den slags. Har ikke engang vist det hele endnu. Men det kommer.


Jeg er især forelsket i denne her jakke som jeg har købt på udsalg og de grå jeans som jeg havde på til et Viaplay blogevent, her sammen med Christine.  Og en vinterjakke som jeg også var heldig at fange på udsalg, som jeg bliver nødt til at vise jer frem til vinter. 

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


4 comments

  1. Pia says:

    Jeg synes du er ret så fotogen – det er da nogle dejlige billeder af dig (men kender godt til følelsen af IKKE at være fotogen – jeg er heller ikke så glad for billeder af mig selv 🙁 )

Skriv et svar