Inspiration til madpakken fra Louisa Lorang

Indrømmet!! Det er primært manden der laver mad herhjemme.. Det interessere mig overhovedet ikke at stå i et køkken. Derfor skal der også ret meget til før jeg kan blive begejstret for en kogebog. Men Madpakkebogen fra Louisa Lorang har fanget min interesse.

Hos en veninde der har købt den, fik jeg mulighed for at bladre bogen igennem. Og jeg er virkelig positiv over den. Bogen er en god kombination af det velkendte og inspiration til nye spændende idéer til madpakken. Køb den lige HER og gør dit barns madpakke (eller din egen) til den lækreste ever.

madpakkebogen-inkl-madkasse_234223

Camilla Maria Andersen

Jeg har blogget siden 2012 og har fokus på plussize tøj, indretning, beautymusthave, accessories m.m. Jeg blogger desuden hudløst ærligt om min depression og angst, samt kampen i mit vægttab. Du kan også følge bloggen på Instagram, søg efter @camilli.dk

More Posts - Website


Skriv et svar